IGP3 Team Marlboro VinstonIGP1 Finika's Mira har fått valper


25.desember fikk Mira 10 valper. 6 gutter og 4 jenter.

De utvikler seg godt. Bilder kommer når valpene er 3 uker.

Leveringsklare 12 februar 2023


I helgen har vi virkelig fått super trening. I går fikk vi masse besøk av våre nye eiere. I dag har vi vært på tur i Løten sentrum å hilst på mange hyggelige mennesker. Vi fikk hilse på ca 20 koselige mennesker som alle ville klappe og kose med oss. Etterpå fikk vi være med på Brandsrudsletta så vi fikk se hvor mor og de andre trener. Vi skal også bli like flinke når vi blir større. Det var så kult. Vi elsker å delta på det meste. På tirsdag skal vi få bli med matmor på jobb. Full rocken roll!! Vi er 6 uker i dag. Om du ønsker en av oss så er min søster og bror veldig klare for å rocke litt hjemme hos deg :)

IGP1 Finika's Maica sine valper fra 2020

Alle valper fra oss er til veterinær-kontroll for helseattest, vaksiner og Id-merking/Chipmerking. I dette kullet veide valpene rundt 5 kg. Fin vekt og alle var friske og fine. Veterinærens kommentar: Jevnt og fint kull. trivelige og tillitsfulle valper. Gjengen: Finika's Online, Finika's O-Tessa, Finika's O-Becks, Finika's Olivia, Finika's Ollie, Finika's Oakley og sist men ikke minst Finika's Oberst. Takk til Veterinær Ragne Karoline Åstorp. Alle valpene bli registrert i Norsk Kennelklubb, forsikret og de nye eierne får et års gratis medlemskap i Norsk Schäferhund Klub.  

Den 5. mars fikk Rallarbo's Quintella og Team Marlboro Apollo 7 flotte valper. 3 gutter og 4 jenter. Valpene er friske. De spiser og utvikler seg svært godt. Herlige valper.

Vårt første måltid.


Etter mat blir det mere søvn


Vi utvikler oss godt.


Flere bilder kommer snart