Frode Thane Larsen

Oppdretter av Schäferhund i mere en 25 år.

Jeg er oppvokst med Schäferhund. Foreldrene mine hadde Schëferhund så det lå naturlig for meg og fortsette. Jeg lærte mye i min barndom som jeg tok med meg videre. Mine foreldre startet oppdrett under eget Kennelnavn i 1992. Det var da kennel Finika så dagens lys. De hadde da hunder fra Kennel Haukåsen, Sjetnehagen og Elsrans. Mange fine tisper som gjorde det godt i lydighet, bruks, ustilling og ikke minst i avl. Disse jentene ga mange flotte avkom.


Jeg hadde mitt første kurs innenfor hund og hundeutdannelse i 1984, Kursplan 1 og kursplan 2 med en ung utgave av Ellinor Antonsen som foredragsholder. Siden den gang er det blitt utrolig mange kurs innen et bredt spekter om hund.


Jeg startet på norsk Vinner i 1985 med egen hund i klasse 4 til 6 mnd tispe. Xenon's Fancy etter Lavinedalen B-Jussi og Lindros Geisha. Ei flott tispe som vi hadde det mye gøy med. 


I løpet av årene har det blitt mange fine hunder. Dete er utolig moro å få lov til ha interressen rundt hund, utdannelse, avl og oppdrett.


I tillegg til hund har jeg også hatt en del verv innen Norsk Schäferhund klub. Det startet i avd Nordenfjeldske før jeg satt snuten nedover mot Hedmark og Løten. I Norsk Schäferhund Klub avd Hedmark er jeg leder og vi har en velfungerende klubb som satser på ulike grener innen Schäferhund. På Løten bor jeg sammen med min fanilie ; Jannicken, min kone og min datter Pernille. Alle har vi en stor interesse for rasen og gleder oss over alle våre hunder og hobby. 


i dag driver vi Kennel Finika sammen.

Kontakt meg gjerne for en hyggelig hundeprat.

tlf: +47 41854590

mail: frode@finika.no